fbpx
Coach Legea Atractiei | Adelina Maria Pandia ~ Certified High Performance Coach
391
page-template-default,page,page-id-391,bridge-core-2.4.9,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2198

Coach Legea Atractiei

Legea atracției poate funcționa și pentru tine.

Daca ai ajuns pe această pagină înseamnă că ai aflat despre „Legea Atracției”, ai pus-o în aplicare, dar îți dorești să înțelegi cum poți să o folosești mai eficient, sau poate ai întrebări la care cauți răspuns.

Pe de-o parte, îți dorești să te simți plin de viață, conectat cu cei din jur, împlinit și plin de energie.

Dar, pe de altă parte, știi că sunt zile în care, de fapt, te simți nemotivat, dezamăgit, iar în alte zile, complet nesigur și frustrat.

Provocarea este Cum trecem peste aceste momente dificile? Cum ne asigurăm că atragem în viața noastră ceea ce ne dorim? Cum ne ridicăm nivelul de gândire, emoțional și energetic astfel încât „Legea Atracției” să funcționeze pentru noi și nu împotriva noastră?

Uneori te descurci tu de unul singul, dar alteori ai nevoie de cineva care să te susțină în ceea ce faci tocmai pentru că recunoști că ai ajuns până aici cu multă trudă, dar în sufletul tău știi că se poate mai bine și mai ușor.

De ce este util și eficient să lucrezi cu un coach?

Am început să lucrez ca și coach pe „Legea Atracței” în 2012, iar de atunci am observat că sunt patru motive principale petru care clienții mei au ales să lucreze cu mine.

În ordine, este vorba despre…

CLARITATE

Poate că ai nevoie de un nou nivel de înțelegere și de concentrare sau poate că ai nevoie de certitudine și încredere în ceea ce ți-ai stabilit ca și scop. Poate nu știi dacă ești pe direcția bună sau nu, sau de ce faci ceea ce faci.

Poate te pierzi mereu în trecut, într-o gândire negativă și ai nevoie de cineva care să te ajute să ai acel „moment de aha!”. Poate ai nevoie să înțelegi cum ar trebui să îți structurezi ziua, de ce să faci unele lucruri, unde vrei să ajungi și ce este cu adevărat important în viața ta.

Dacă nu ai claritate cu privire la ceea ce îți dorești nu poți să te schimbi. E simplu, nu-i asa?

Magia se întâmplă de cele mai multe ori (și mult mai ușor) atunci când o altă persoană îți pune acea întrebare inteligentă și provocatoare care te face să ai acea realizare interioară pe care o căutai, să pui lucrurile în perspetivă și să te concentrezi pe ceea ce este important.

Cineva care să te ghideze astfel încât să poți descoperi pentru tine:

Acesta sunt eu. Asta ar trebui să fac. Asta nu este OK pentru mine. Asta este ceea ce vreau eu. Și acesta este drumul pe care trebuie să îl urmez ca să ajung unde mi-am propus.

Un coach poate oferi toate acestea și de aceea este atât de util și eficient.

Următorul motiv este…

CONGRUENȚA / ALINIAMENTUL

Știi deja ce înseamnă să fii în „flow”? Adica să trăiești la intensitate maximă, conform valorilor tale, în integritate și să fii cea mai bună variantă a ta? Să simți că lucrurile se întâmplă pentru tine și nu împotriva ta?

Sper că ai avut astfel de momente! Dar cum ar fi să trăiești așa în fiecare zi?

Ca și coach, treba mea este să te țin congruent / aliniat cu cea mai bună variantă a ta și cu ceea ce ți-ai propus să obți. Dacă îmi spui luni că o să faci ceva până lunea următoare, atunci poți fi sigur că te voi întreba de acel ceva. Dacă îmi spui că copiii tăi sunt importanți pentru tine, dar timp de patru ședințe nu i-ai menționat, atunci o să aduc acest subiect în discuție. Dacă îmi spui că un lucru este important pentru tine, dar nu te concentrezi asupra lui, atunci voi fi acolo, fără critică, pregătită să îți reamintesc blând dar ferm să fii consecvent. Iar în unele cazuri să îți re-evaluezi scopurile.

Cea mai bună variantă a ta, valorile tale, scopurile tale și actiunile tale trebuie să fie aliniate. Este singura modalitate prin care poți susține acea stare de bine în fiecare zi, și nu doar din când în când. Este modul de a amplifica „Legea Atracției”.

Un coach îți va fi alături pentru a explora împreună potențialul tău și pentru a te ține congruent cu ceea ce ți-ai propus.

Alt motiv este…

PROVOCAREA

Uneori, ai nevoie de cineva care să te împingă spre următorul nivel, care să te provoace să gândești mai expansiv și mai îndrăzneț, care să te ridice la varianta ta cea mai bună și care să îți arate unde te auto-limitezi. O terță persoană este de  ajutor, pentru că poate observa „din afară”. Iar un coach este ideal pentru ca are atrenamentul și instrumentele necesare să îți ridice nivelul energetic și emoțional.

Un coach lucrează cu tine la cum să gândești, cum să îți creezi obiceiuri care te conduc la succes. Te menține la un nivel de creștere accelerată pentru că îți propune provocări într-un ritm accelerat tocmai pentru că știe că dacă nu o face, tu vei lucra doar când îți convine sau când îți este mai ușor.

Oamenii au tendința să prioritizeze ceea ce este ușor și uite așa trec săptămâni și luni de zile și se alege praful de scopul și visele lor, tocmai pentru că nimeni nu i-a provocat să prioritizeze și să se ridice deasupra haosului din jur.

Și nu în ultimul rând…

CAMARADERIA

Când începi să ai realizări importante ți se poate întâmpla să îți spui: „Doamne, ce mi-aș dori să am pe cineva cu care să pot vorbi despre asta…”

Sunt sigură că o poți face cu familia sau cu prietenii apropiați, dar uneori ai nevoie de cineva căruia să îi poți spune și lucruri mai personale cum ar fi  îndoielile pe care le ai, frustrările sau insecuritățile tale. Și să simți că te poți exprima în siguranță, fără să fii judecat.

Alteori te poți simți singur, sau neacceptat atunci când încerci să realizezi ceva cu adevărat diferit de mediul tău. De exemplu, poate ești singurul înteresat de „Legea Atracției”.

Cum ar fi atunci să ai pe cineva care să te energizeze? Care să te ajute să reaprinzi încrederea în tine? Care să te ajute să înaintezi indiferent de situația în care te afli?

ÎȚI PROPUN SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ

Ca și coach, interesul meu este ca tu să îți atingi obiectivele, indiferent care sunt acestea. Îmi pun la dispoziția ta antrenamentul și experiența mea.

Sesiunile mele de coaching urmăresc anumite structuri și principii bazate pe Legea Atracției, ceea ce înseamnă că în fiecare sesiune vom avea un rezultat care să te aducă un pas mai aproape de ceea ce îți dorești.

Știu că vrei să creezi abundență, bucurie, satisfacție și magie în viața ta, iar pentru acest lucru ai nevoie de un coach care să aibă un plan personalizat pentru tine. Cineva care să știe cum să te ajute să avansezi atât într-un mod holistic cât și la nivel de acțiune.

Contactează-mă pentru a programa o sesiune gratuită de 45 minute:

logo-LOA

Stabilește o sesiune gratuită

Scrie-mi prin formularul de mai jos și te voi contacta în cel mai scurt timp posibil pentru o sesiune gratuită. Comunicarea va avea loc prin programul Skype